Prijava

Vsa polja označena z * so obvezna.
Vaše informacije
10 september  2022
Pogoji uporabe

Dobrodošli na Center za duhovne poklice.
Z uporabo in obiskom se strinjate z vsemi določili in pogoji,ki bodo kadarkoli objavljena na spletni strani Center za duhovne poklice. Če se z njimi ne strinjate vas prosimo, da zapustite to stran. Center za duhovne poklice si pridržuje pravico, da spremeni pogoje in pravila kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila.

 1. VAŠE OBVEZNOSTI PRI REGISTRACIJI

  Pri registraciji mmorate vedno vpisati le resnične in verodostojne podatke, ki se nanašajo na vas in ne na neko tretjo osebo. Če vnesete lažne ali nepopolne podatke, oziroma urednik Center za duhovne poklice utemeljeno sumi, da podatki niso resnični, ima urednik Center za duhovne poklice vso pravico, da vam ukine račun in vam onemogoči uporabo storitev tudi v bodoče. Center za duhovne poklice skrbi za popolno varnost in zasebnost svojih uporabnikov, predvsem otrok. Zaradi tega, morate biti stari vsaj 18 let.

 2. ZASEBNOST

  Za zaščito svojih osebnih podatkov morate poskrbeti predvsem vi osebno. Spletna stran Center za duhovne poklice ni odgovorna za varovanje takih informacij in ne odgovarja za varstvo zasebnosti elektronske pošte ali drugih informacij, prenešenih prek interneta ali drugega omrežja, Spletna stran Center za duhovne poklice vas ne nadzorjuje in ne more biti odgovorna za vaša dejanja in dejanja ostalih uporabnikov.

 3. SPREJEM POGOJEV

  Pogoje ste prebrali in se v celoti strinjate z njimi.
  Strinjate se tudi, da so v popolnem soskladju te spletne strani

Prekinitev

Poganja iCagenda

Kontakt

Telefon: 00 386 59 080 310

E-pošta: cdp@nadskofija-maribor.si

Center za duhovne poklice, s. Štefka Klemen, Slomškov trg 19, SI - 2000 Maribor

Center za duhovne poklice je odprt od ponedeljka do četrtka od 8.30 do 12.30. Dobrodošli!

Back to top