MISIJONSKA MOLITVENA ZVEZA

Tisti, ki se ji pridružijo so v molitvi povezani z vsemi misijonarji po vsem svetu. Skupaj s člani misijonske molitvene zveze prosijo za Božji blagoslov v misijonih in se zanj zahvaljujejo.

Misijonsko molitveno zvezo je začel msgr. mag. Anton Pačnik leta 1999. Molitvena zveza dobiva vsak dan nove člane in se širi po slovenskem prostoru in zunaj naših meja. Ta družina molivcev šteje danes že več kot 1400 članov vseh starosti. Tako mladi kot starejši so zvesti člani in vsak dan darujejo molitev in trpljenje za misijone. Tudi misijonarji radi poudarijo, da je molitev izredno pomembna in jim pomaga pri njihovem misijonskem poslanstvu.

Z veseljem nadaljujem to plemenito poslanstvo in se Bogu in Mariji zahvaljujem za vsakega novega člana. Vedno pa mi prihaja v ospredje Pavlova misel, da je potrebno vedno moliti in se ne naveličati. To naj velja kot vodilo za vse člane Misijonske molitvene zveze, da imajo v ospredju molitve številne potrebe naših misijonarjev. To se pokaže tudi na našem rednem srečanju vsako leto po župnijah, v nabirkah, botrstvu in redni molitvi rožnega venca. Pri tem pa številno družino izročam v varstvo zavetnici Misijonske molitvene zveze in misijonarjev, sv. Tereziji Deteta Jezusa in prosim za nove člane, nove misijonske poklice, ker je misijonsko polje veliko, delavcev pa malo. Vesel bom, da se zvezi pridružiš tudi ti …

Jožef Lipovšek, voditelj MMZ, Vir: splet Misijonskega središča Slovenije

Več: http://www.missio.si/mmz

 

MOLITVENA NAVEZA ZA DOBRE DRUŽINE IN DUHOVNE POKLICE

Kapucinski provincialat
Mekinčeva ulica 3
1000 Ljubljana
tel.  01/542 4893; 01/542 4893
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

To je naveza tistih, ki čutimo, da so dobre družine in duhovni poklici nekaj lepega in dobrega. Ker jih cenimo, smo pripravljeni zanje dnevno zmoliti: Frančiškovo molitev: »O VZVIŠENI IN VELIČASTNI BOG, …« in desetko rožnega venca.

Več: https://www.kapucini.si/?id=197

 

MOLITVENA DRUŽINA ZA DRUŽBO JEZUSOVO

Ulica Janeza Pavla II. 9

1000 Ljubljana

Kontakt

Telefon: 00 386 59 080 310

E-pošta: cdp@nadskofija-maribor.si

Center za duhovne poklice, s. Štefka Klemen, Slomškov trg 19, SI - 2000 Maribor

Center za duhovne poklice je odprt od ponedeljka do četrtka od 8.30 do 12.30. Dobrodošli!

Back to top